Lid worden

Ons koor is op dit moment op zoek naar nieuwe sopranen.
Ben jij die goeie zanger of zangeres die we zoeken, schroom dan niet om tijdens onze repetitieavonden eens te komen kijken en mee te zingen, ook andere stemmen zijn welkom.
Ons koor bestaat relatief uit veel jonge leden.

Ervaar de goede sfeer en de manier van werken op de repetities.
Als koor dragen we graag bij aan het zingen van mooie kerkmuziek en hopen zo Gods lof te zingen zoals de bijbel er ook van getuigt.
Dit houdt niet in dat u gelovig moet zijn om zich bij ons koor te voegen, integendeel: iedereen is welkom, we willen graag op een zo goed mogelijke manier muziek maken, uitdagende programma’s maken en ons publiek laten delen in mooie kerkmuziek uit de traditie van vroeger.
Je mag vrijblijvend 3 repetities bijwonen voor je beslist om wel of geen lid te worden, daarna kun je apart voor de dirigent wat laten horen wat je stem kan.

We repeteren in De Kandelaar, aan de Oude Molenstraat 20 te Assen van 19:55 u tot 22.00 u.
Dit is het kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk te Assen-Zuid.

Aanmelden kan via bestuur@adoratedominum.nl of via één van de leden.

Enkele reacties van onze leden:
“Ik heb veel plezier in het zingen met dit koor: teksten en melodie raken mij vaak, er heerst een goede sfeer en de dirigent weet ons goed te motiveren”
Annelies: alt bij Adorate Dominum

“Zingen is mooi, God eren op deze manier. Teksten van veel liederen raken je op een bepaalde manier, die doen je denken aan vroeger, of hoe men omgaat met elkaar. Als je zingt vergeet je vaak het slechte in het leven en begin je andere dingen veel meer te waarderen”
Udo: bas bij Adorate Dominum