Donateur, Sponsor of Vrienden van A.D.

Adorate Dominum wil graag kwalitatief goede concerten blijven geven. Om dit te kunnen realiseren zijn we afhankelijk van inkomsten naast de ledencontributie. Daarom zijn we erg blij met extra steun van jou! Wil je ons financieel steunen? Dit kan op verschillende manieren:

Word vriend
Mocht je niet kunnen of willen meezingen in een koor, maar geniet je wel van mooie koormuziek: wordt dan vriend van ons koor.  Als vriend draag je ons koor een warm hart toe en schenk je jaarlijks een bedrag. Hiermee kunnen wij investeren in nieuwe muziek en goede musici die onze concerten aantrekkelijk en afwisselend maken.

Als vriend geniet je een aantal voordelen:

  • we houden je via een nieuwsmail op de hoogte van concerten en andere activiteiten
  • je krijgt 50 % korting op de entreeprijs van onze zelf georganiseerde concerten
  • je mag twee keer per jaar een vriendenrepetitie bijwonen. Hierin kun je meemaken hoe we ons voorbereiden op concerten en zal de dirigent vertellen over de achtergronden van de muziekstukken en ook over de manier van repeteren.

Je wordt al vriend vanaf €30 per jaar. Je meldt je aan per e-mail en geeft aan wat je jaarlijkse gift zal zijn. Om het makkelijk voor je te houden krijg je een jaarlijkse herinnering.

Word donateur
Je doneert elke maand, kwartaal of elk jaar een vast bedrag aan ons. Je krijgt dan een uitnodiging voor elk concert dat wij houden.
Een eenmalig gift is uiteraard ook mogelijk.

Word sponsor
Wil je als bedrijf of als instelling ons koor sponsoren: we ontvangen graag je bijdrage! Naamsvermelding op programma’s behoort o.a. tot de mogelijkheden, of vermelding op onze site.

Neem voor meer informatie contact met ons op via bestuur@adoratedominum.nl

Gift
Wil je als bedrijf, instelling of persoon ons een gift geven, dat kan natuurlijk ook. Ons bankrekeningnummer is NL78RABO0114155720, vermeldt hierbij dan dat het gaat op een gift.